actuellement 17100 films recensés, 2880 textes recherche | » english  
films réalisateurs acteurs producteurs distributeurs festivals agenda pays espace personnel  
  critiques»
  dossiers»
  analyses»
  entretiens»
  comptes rendus de festivals»
  reportages»
  documents»
  ateliers»
  Zooms»
  rédacteurs»
  écrans d'afrique»
  Asaru»
  lettre d'info
  inscription»
  desinscription»
  archives »
  liens»
  dépêches »
  nouvelles de
la fédération»
  la fédération»
  contacts»
  partenaires»
  accueil»




 
    
 
filmographie
» tous les textes à propos de cette personne
» les liens autour de cette personne
retour
 

Abdul-Karim Chadi
Acteur/trice | Producteur/trice | Réalisateur/trice | Scénariste
[envoyer un mail]


© DR

 

Acteur, scénariste et réalisateur danois.

Chadi Abdul-Karim est un acteur, scénariste et réalisateur danois, de parents égyptiens., connu pour Exit Neverland (2013), Digterfilm #1 - Lev nu, imorgen (2013)

Danish Actor, screenwriter and film director.

Chadi Abdul-Karim is a Danish Actor, screenwriter and film director, from Egyptian heritage, known for Exit Neverland (2013), Digterfilm #1 - Lev nu, imorgen (2013)


Filmografi

2015 - Riders - DK/short fiktion
* Actor: Fængselsindsat

2013 - Exit Neverland - DK/short fiktion
* Director

2012 - Smagen af livet - DK/short fiktion
* Director

2011 - Upstairs - DK/short fiktion
* Actor: Hamid

2009 - Ignorance - DK/short fiktion
* Director


Source:
http://www.dfi.dk/faktaomfilm/person/en/197781.aspx?id=197781

_____________

DANSK

Chadi Abdul-Karim er autodidakt skuespiller og har stået på en del teaterscener siden 1998. Han har ikke mindst gjort sig bemærket i Von Baden Teatrets Reumert-nominerede forestilling De frivillige (2012) og han stod som skuespiller alene på scenen i Opgang2's 4ever, der i 2014 vandt en Reumert som Årets Børne- og ungdomsforestilling. Før skuespillet tog over, beskæftigede Chadi Abdul-Karim sig i 1990'erne primært med musik, og skabte bl.a. hiphop-duoen Alzheimer Klinikken sammen med L.O.C.

Chadi Abdul-Karim har igennem de sidste ti år mest stået bag kameraet og instrueret både kortfilm, musikvideoer og filmsekvenser til teaterforestillinger. I 2013 afsluttede han sin uddannelse som instruktør på filmskolen Super8. Hans afgangsfilm Exit Neverland (2013) blev nomineret til en Robert og vandt den prestigefyldte pris for Best Student Film ved European Independent Filmfestival og han har netop instrueret sin første spillefilm Exit Babylon, som han også selv medvirker i.

Filmografi

2015 - Riders - DK/Kort fiktion
* skuespiller: Fængselsindsat

2013 - Exit Neverland - DK/Kort fiktion
* Instruktion

2012 - Smagen af livet - DK/Kort fiktion
* Instruktion

2011 - Upstairs - DK/Kort fiktion
* skuespiller: Hamid

2009 - Ignorance - DK/Kort fiktion
* Instruktion


Source:
www.dfi.dk/faktaomfilm/person/da/197781.aspx?id=197781

haut de page

 

 

 

filmographie

Exit Neverland 2013
Réalisateur/trice

haut de page

 

 

 

texte(s)
tous les textes à propos de Abdul-Karim Chadi
   

haut de page

 

 

 

lien(s)
autour de cette personne proposé(s) par les internautes

soyez le premier à ajouter un lien sur cet artiste :
   
 
  ajouter un lien
   

haut de page